Roobol

Marieke Vermaat

Een klantonvriendelijkheid organisatie van klantbeleving hebben ze nog niet gehoord.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Naar de klant luisteren en een gedegen advies geven en als ze zelf een fout maken dit niet het probleem van de klant maken maar het zelf correct oplossen binnen een normaal tijdsbestek.

Reactie Roobol:

Beste,
Dank voor uw feedback. Er was reeds contact met u over de plaatsing van uw raamdecoratie. U heeft de bestelling geplaatst zonder het product te zien (telefonische bestelling). Vervolgens hebben we een maatnemer alles op laten meten, maar die heeft niet voorzien dat het product niet zoals gewenst geplaatst kon worden. Sorry daarvoor!
Het product kan zoals met u is overlegd, geplaatst worden, mits er een andere raamkruk geplaatst wordt. U heeft echter aangegeven daar niet aan te willen denken.
Een andere oplossing is een andere raamdecoratie met een TruFit systeem uitkiezen. Dit is echter een heel ander systeem en daarvoor moet u naar één van onze winkels komen, zodat we u goed kunnen adviseren en het systeem kunnen uitleggen. Tot op heden bent u hiervoor nog niet in onze winkel geweest.

Score voor Roobol: 0.5/5
Zou je Roobol aanbevelen? Nee