Roobol laat de klant zitten door zeer slechte communicatie van hun kant!
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Wij hebben in 2017 lekkage gehad in ons appartement. Hierdoor moesten we een nieuwe vloer aanschaffen. Prima gegaan tot het moment dat de nieuwe vloer omhoog komt. We hebben opnieuw contact gezocht met roobol. omdat we geen idee hadden hoe dit zou kunnen gebeuren. Er is besproken dat er een stoffeerder langs zou komen om te kijken wat het probleem zou kunnen zijn. Hij gaf hierbij aan dat het nog van de lekkage kan komen. We konden kiezen, of terugleggen, of de vloer eruit laten halen, er is totaal niet over de kosten gesproken. Nu zitten wij zonder vloer omdat Roobol niet wil inzien dat ze met ins hadden moeten communiceren over eventuele kosten!!!!!!!!!!! ZEER SLECHTE ZAAK!
Reactie Roobol:
Vervelend om te horen dat u lekkage heeft gehad. Op uw verzoek is de stoffeerder langs geweest om de oorzaak van het omhoog komen van de vloer te achterhalen. Dit hebben we geheel kosteloos gedaan. Om de oorzaak te achterhalen, heeft de stoffeerder een aantal planken laminaat weg moeten halen. Daarbij bleek dat het daaronder volledig nat was.
De oorzaak van het omhoog komen van het laminaat ligt er dus niet in dat de vloer niet goed is of niet goed gelegd is, maar dat er lekkage is of kort geleden is geweest. We willen u heel graag helpen en er voor zorgen dat er een mooie vloer in uw huis ligt, maar dat kunnen we uiteraard niet kosteloos doen. De schade aan uw vloer als gevolg van een lekkage kunt u claimen bij een verzekering. Mocht dit voor de verzekering gewenst zijn, maken we graag een offerte voor u op.