Goed en niet goed
Geef een toelichting bij je beoordeling.
De verkoop was zeer aangenaam en de levering van de gordijnen was prima.
Echter over het leggen van de vloer ben ik erg ontevreden. Ik heb de vloer laten leggen door Roobol echter heb ik het idee dat de vloerleggers deze vloer er snel, Snel “ in hebben gegooid” . De afwerking liet duidelijk te wensen over. Hoewel ik er voor gekozen heb om de plinten zelf te plaatsen was de afwerking bij de dorpels van de deuren erg slecht. ( rafels van het zagen waren goed zichtbaar) kortom : niet netjes ! Zo ook bij sommige stukken die om buizen op de vloer moesten is er niet zorgvuldig gezaagd. Gewoon recht toe rechtaan. Achter de buizen geen opvulling. Heb daarop gereclameerd in de winkel. Hier werd mij verteld dat de ruimte tussen de dorpel en de vloer binnen de marges lag en dat de rafeling er dan niet toe doet. Ik heb toen verzocht dit mogelijk nog op te lossen met afdekplinten. Mijn verbazing was dan ook groot dat ik dan nog € 5,65 voor een plint zou moeten betalen want dat had de verkoper mij moeten meedelen bij de aankoop. !! Waar is jullie service ???? Uiteindelijk heb ik het zelf maar opgelost met grijze kit en het ziet er beter uit dan met afdek plinten .