Mwah
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Roobol communiceert naar bezorgers en vloerleggers anders dan naar de klant. Eén dag vant voren kun je kijken hoe laat je goederen worden bezorgd of hoelaat je iemand kunt verwachten. Dan word je uiterlijk een kwartier van te voren gebeld. Eerste keer werd ik nietgebeld, stonden ze ineens voor de deur, terwijl ik nog ik mijn oude huis sliep. De 2e keer werd ik 6.50u uit mijn bed gebeld dat ze 7.15 voor de deur zouden staan. Op de website stond tussen 7.45 en 10.45!
Later op de werkbon stond dat dat de vloerlegger om 6.15 zn materiaal kon inladen en uiterlijk 15.30 bij de klant moest zijn.
Complete miscommunicatie en veel ongemak voor de klant! Mijn bestelling werd, zoals afspraak geleverd met een ondervloer, echter deze was niet nodig want de ondervloer zat onder het pvc! Dit is met mij verrekend!
Daarbij werd er de eerste keer €6 parkeerkosten in rekening gebracht, terwijl de auto gewoon óp de stope stond geparkeerd!
Communicatie zou absoluut beter kunnen! De klant is geen koning maar is afhankelijk van hoe Roobol naar zijn werknemers/Zzp'ers communiceert !
Reactie Roobol:
Beste,
We willen je bedanken voor je feedback en na ons telefonische contact eind februari hebben we onze buitendienstmedewerkers hier over ingelicht en staan weer op scherp!
Nogmaals willen we onze excuses aanbieden voor het ervaren ongemak.
Team Roobol Online