Het begon met een maandag tot vrijdag. Betaald.
Vervolgens heb ik bericht gedaan dat ik wilde blijven tot maandag. Gelijk weer betaald. Maar moest 2x Borg betalen dat terwijl het de familie betreft. Dat vindt ik echt niet oké.
Daarbij kwam dat er 2 pasjes met 2 verschillende nummers gekregen hebben. Die vervolgens niet de deur opende pasje 130 zou moeten passen op charlet 88 want daar zijn wij door de verlenging terrecht gekomen.
Ik had gebeld, naar roompot. Daar wordt mij verteld dat pasje 130 op nr 88 was gezet en dit voor de eerste week konden gebruiken dat was niet zo waardoor wij niet het charlet in konden sleutel gekregen. Vanaf Vrijdag ging het pasje 88 wel goed .Dit moet een leerpunt zijn voor Roompot!
Ons charlet troffen wij niet super schoon aan.
Hebben de charlet schoner achter gelaten terwijl wij eind schoonmaak verplicht waren ivm onze lieve teckel.
Er lag nog glas op het gras niet bevorderlijk voor onze Teckel.
Terras was niet netjes geveegd . Dat had ik wel verwacht.
Voorkant bij de openslaande deuren en de andere ingang buitenkant schoon gemaakt.
Was mega smerig.
*Ik ben echt geen zeikerd maar vindt dit leerpunten die meegenomen moet worden.
*En buiten de 2 x 65 euro die betaald heb wil ik mijn schoonmaak kosten terug gestort hebben. Wij hebben de charlet netter achter gelaten dan dat wij het hebben gekregen bij aanvang vakantie.
Vlgde vakantie gangers kunnen er zo in!!!

Score voor Roompot Vakanties: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja