Het hotel en de service waren goed. Het ontbijt was uitstekend. De kamer was prima op 2 dingen na; 1. Het slot van de deur is moeilijk te openen, het gebruik van de code vonden wij niet handig en omslachtig. 2. Er kon alleen een deur naar buiten worden opengezet, er was geen raam wat open kon, zodat wij snachts de deur open hebben moeten laten staan voor frisse lucht, niet handig en inbraakgevoelig! De accomodaties voor de sauna en thermaalbaden vonden wij niet voldoen. Erg omslachtig om de accomodatie binnen te komen. Het restaurant leek meer op een kantine. Er werd weinig schoongemaakt tijdens gebruik van deze faciliteiten. Erg onhandig om gebruikte consumpties eerst te moeten afrekenen! het kon niet op de hotelaccomodatie worden bijgeschreven! Wij moesten in onze badjas eerst naar de hotelkamer om geld te kunnen halen en af te rekenen alvorens wij eruit konden! Zeer onhandig en niet service gericht. De baden en saunaruimtes zijn ouderwets en donker. Personeel wel vriendelijk en attent! Overall voor de prijs/kwaliteitsverhouding niet slecht, maar ook niet goed.