Nancy

Heerlijke ligging, vriendelijke service.

Een heerlijke plek om even bij te komen. De ligging van onze Lodge (81) was prima. Rustig met mooi uitzicht over de heuvels, schapen en koeien. We hebben ook veel roofvogels gezien. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben geen gebruik gemaakt van winkel of restaurant. De lodge is mooi en gezellig ingericht maar voor 6 personen is het wat beperkt. Wil je savonds een filmpje kijken zijn er een rechte 4 persoonsbank en 2 losse stoelen. Niet echt gezellig om lekker relaxed te zitten zeg maar. Wij waren met zn 2en en de hond en daarvoor was het prima. De badkamers zijn mooi en praktisch. Handig dat het er 2 zijn. De infraroodsauna is erg aangenaam maar is voor 1 persoon. Is met 2 personen ok maar met 6 personen wordt het een tijdje afwisselen. De slaapkamers, bedden, beddengoed, zijn prima. De bedden slapen goed en er is voldoende plek om kleding e.d. op te bergen. De keuken met inventaris vonden wij niet voldoen voor 6 personen. Er waren diverse kookpannen maar er was maar 1 koekepan, een hele kleine koelkast en we misten diverse keukenatributen zoals een kaasschaaf, aardappelschilmes en dunschiller. Dan als laatste de mechanische ventilatie. Deze kan (volgens de technische dienst) niet uitgeschakeld worden. Het was herfstweer en niet warm buiten maar de verwarming hoefde ook niet aan. Wij hadden alle ramen op een kiertje, dan is dat gezoem de hele dag heel erg storend. Kortom een mooie lodge in een prachtige omgeving met fijne klantvriendelijke service. Maar wat ons betreft niet geschikt voor 6 personen en als je niet veel buitenshuis zal vertoeven.

Score voor Roompot Vakanties: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja