Ik ben huurder bij Rotterdam Apartments
Wat is uw geslacht? /What is your gender?
Vrouw/Female
Wat is uw leeftijd?/What's your age?
Wie is uw contactpersoon bij Rotterdam Apartments?/Who is your contactperson at Rotterdam Apartments?
Gehele TEAM RA
Wat zijn de positieve punten van de service die u heeft ontvangen van Rotterdam Apartments?/What are the positive aspects of the service you received from Rotterdam Apartments?
Het voordeel is dat ik een kamer kan huren en dus onderdak heb
Welke verbeterpunten raadt u Rotterdam Apartments aan naar aanleiding van uw ervaring?/What improvements do you recommend to Rotterdam Apartments following your experience?
Rotterdam Apartments geeft niet om hun klanten, slechts om het geld wat die klanten opleveren. Zij houden geen rekening met de wens en privacy van de klanten en onderhouden ontzettend slechte communicatie. De reactietijd van de mailtjes is langzaam en soms té langzaam, waardoor bepaalde dingen niet op tijd geregeld kunnen worden.
Reactie Rotterdam Apartments:
Beste Julia,
Bedankt voor je review, Vind het alleen wel erg jammer dat je via deze review een geheel onjuist en verkeerd beeld schetst van de organisatie Rotterdam Apartments en haar medewerkers, welke dagelijks druk doende zijn om in deze moeilijke markt woningzoekende te voorzien van onderdak. Los hiervan ben je geen huurder van Rotterdam Apartments maar hebben wij je aan leuke woonruimte geholpen. Inzake het niet nakomen van afspraken; dit heb ik geverifieerd bij de eigenaar en het blijkt dat er juist vanuit jullie afspraken niet worden nagekomen, waardoor hij op extra kosten wordt gejaagd i.c.m. huurachterstanden.
Advies is dan ook om zaken bij de eigenaar aan te kaarten teneinde eventuele openstaande punten op te lossen.