A.M. Van der Winkel

Goede ervaringen met dit bedrijf, ik heb er kortgeleden 2 vloerkleden aangeschaft, een groot en een klein replica vintage beiden zijn zeer naar wens ...de kleuren komen mooi overeen met getoonde foto’s en ik ook al heb ze nu nog maar een korte tijd in mijn bezit, ze liggen er mooi bij. De levering vond plaats binnen de aangegeven tijd...en ik ontving ook een kortingsvoucher tbv een evt volgende aankoop. Het kleinere kleed werd niet opgerold maar opgevouwen geleverd waardoor er wat vouwen in zaten ...ik belde hiervoor naar het aangegeven tel.nr. Maar er werd in eerste instantie niet opgenomen...binnen een paar minuten werd ik echter terug gebeld door een goed engels sprekende dame, zij belde mij vanuit Sweden. We doorliepen mijn vragen over de vouwen en zij voorzag mij van zeer goede tips en was en bleef uiterst vriendelijk. Ook wees zij mij erop dat er een site voor vragen en tips tbv onderhoud ect was waar ik in moedertaal dus ook in het nederlands terecht kon. Het kleed behoefde in mijn geval echter geen enkele behandeling ...de vouwen verdwenen vanzelf, het was binnen 3 dagen weer plat en als nieuw. Kortom ik ben meer dan tevreden...kan dit bedrijf vanuit mijn ervaringen van harte aanbevelen.

Levering ...service

Score voor Rozenkelim.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
2 verschillende replica vintage vloerkleden