Eigenlijk niets positief voel me behoorlijk opgelicht. De ontstopping heeft zegge en schrijven 10 minuten geduurd ( houder reinigingsblokje in het waterslot verwijderen) Kosten ruim €400!!!!
Toen ik daar wat van zei werden de twee medewerkers echt ongezellig en namen een dreigende houding aan. Om dreigende escalatie te voorkomen onder protest betaald met de mededeling dat ik contact zou opnemen met de directie. Ook gedaan maar geen enkele reactie. Wat mij betreft echt oplichters
Reactie Riool Reinigings Service - RRS Diemen:
Een erg vervelende situatie, die ons echter doet vermoeden dat u bezoek heeft gehad van een 'concurrent / malafide bedrijf' die onze naam misbruikt op Google en tijdens het klantcontact. Het bedrag dat u noemt hanteren wij namelijk nooit voor 10 minuten werk.
Het gebeurt op dit moment dagelijks dat er opdrachten uitgevoerd worden uit onze naam en daar exorbitante bedragen voor worden gevraagd. Op onze website staat een korte beschrijving hoe ze te werk gaan. https://www.rrs.nl/over-rrs/kennisbank/oneigenlijk-gebruik-naam-rrs/