Allereerst, mijn verstopping is er niet meer. De loodgieter/monteur (250285) heeft mij vriendelijk en heel vakkundig met mijn probleem geholpen. Kan niet beter. De prijs die gerekend werd is heel o.k. Helaas moet ik zeggen dat mijn sympathie voor jullie die ik had bij het zien van de website ná het eerste telefoontje (voor een afspraak) behoorlijk gedaald. De telefoniste (wel vriendelijk hoor, daar geen probleem) liet mij direkt al weten dat omdat ik om ca. 15:30 belde het tarief direct al met 50% werd verhoogd als ik diezelfde dag geholpen wilde worden! Dan voel ik mij behoorlijk misleid. Not cool. Het tarief staat heel trots en groot op jullie website. Te onduidelijk. En kleine lettertjes lezen daar houdt niemand van. Maar goed, uiteindelijk was de monteur zo vriendelijk deze verhoging niet te rekening. Dus al met al een voldoende voor jullie en wel een dikke plus voor de monteur.