Goedemiddag, ik heb gisteren bij de afspraak maken goed uitgelegd wat het probleem was en ook wat ik zelf al geprobeerd had. we hebben een afspraak gemaakt dat de monteur voor 1 uur aanwezig zou zijn en even een telefoontje zou geven als hij bij de afspraak die hij ervoor had klaar was.
Nu kwam de monteur tegen 1 uur aan zonder even van te voren een telefoontje te geven. (terwijl dit wel was afgesproken) mijn zoon was aanwezig dus dat was niet zo erg .
ik heb hem aan de telefoon uitgelegd wat het probleem was en ook wat ik zelf al geconstateerd had. namelijk en dit had ik ook al doorgegeven aan de telefoniste; Het is een huis uit 1932 en de afvoer van de keuken is verstopt, de afvoer van de keuken is een stuk nieuw tot aan de gang daarna zit deze leiding in de fundering en is niet bij te komen is erg oud. we hebben het over een 5 a 6 meter totaal. Ik heb geprobeerd met een hogedruk rioolreinings slang van 2 kanten erdoorheen te komen, helaas kreeg ik heb niet verder, dus ik heb onder de gang een blokkering. dit heb ik uitgelegd aan de monteur maar op het eind onderbrak hij mij en zei dat hij wel even op onderzoek uitging. een half uur later werd ik gebeld dat de leiding onder de gang defect was en dat er een andere weg gezocht moest worden voor de afvoer.
Ik geloofde heb gelijk geen probleem aangezien hij het zelfde deed als ik en ook het zelfde constateerde. toen ik vroeg of hij met een camera erin is geweest om zo te zien of er misschien een splitsing is tegen gekomen kreeg ik een vaag antwoord; Dat had geen nut en kosten ook nog eens 100 euro en dat gaf geen meerwaarde. ik had van dit bedrijf verwacht dat ze mij konden vertellen wat er aan de hand was naar aanleiding van een camera inspectie want ik denk nog steeds dat de monteur een andere afslag heeft genomen en niet verder heeft gekeken want ik kreeg vanaf de buitenklant de hogedrukleiding er 2,5 meter erin en hij maar maximaal 1 meter.
ik vind het snel verdiend van RRS en ik ben eigenlijk niet geholpen want ik heb nog steeds mijn twijfels nu twijfel ik nog om een lokaal bedrijf in te schakelen om het te verhelpen en helaas kost het mij weer geld.
of ik dit bedrijf aan zou bevelen nee want ik heb het idee dat ze niet goed de situatie in kunnen schatten wat betreft ouwe huizen, nieuwe huizen met een duidelijke bouwtekening met standaard pijp zal geen probleem zijn denk ik .