Geen bescherming en wordt zo op straat neergezet. Dus als je niet tevreden bent over producten en terug wilt sturen. Liggen ze gewoon voor het oprapen op straat en zeggen ze ook dat je eigen verantwoordelijkheid is. Klantenservice is niet altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Reactie Rubbermagazijn:
Goedemorgen,
Naar aanleiding van je klacht en review hebben we contact gehad. We vinden het ontzettend vervelend dat de levering van je bestelling niet naar wens is verlopen. Dat de bestelling een dag te vroeg is geleverd, is natuurlijk erg jammer. Helemaal als je hulp hebt ingeschakeld op de dag dat het geleverd zou worden. Hiervoor onze excuses.
We hebben de levering in overleg met jou voor de deur gezet en toen bleek dat het niet was wat je wilde, hebben we na overleg de chauffeur meteen om laten draaien om de spullen weer terug te halen. Daarnaast hebben we je nog een compensatie aangeboden in de vorm van een kleine korting op een volgende bestelling. Ik hoop dan ook dat we de situatie naar je tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Ik wil je bedanken voor je feedback en hoop je in de toekomst weer terug te zien!
Vriendelijke groeten,
Jimmy