Een bepaalde maat schroef besteld, helaas niet de maat thuis gestuurd gekregen die ik besteld had. Contact opgenomen en vervolgens legt het bedrijf het probleem direct bij de klant neer, ik zou verkeerd gemeten hebben. Na een bezoekje aan de bouwmarkt er achter gekomen dat ik toch echt goed gemeten heb en dus niet de maat gekregen heb die ik besteld heb. Weer contact opgenomen, maar een retourlabel sturen deden ze niet aan. Via de mail, dus zwart op wit, heeft het bedrijf toegezegd dat ze de retourkosten die ik moet betalen om hun fout geleverde product terug te sturen, zouden crediteren. Vervolgens krijg ik na het terugsturen alleen de originele bestelwaarde terug en niet zoals het bedrijf gezegd heeft, ook de retourkosten. Uiteraard weer contact opgenomen en gaf het bedrijf aan dat ze de retourkosten niet vergoeden, terwijl zij dit ten eerste al wel toegezegd hebben en ten tweede verplicht zijn volgens de consumentenwet aangezien zij een fout product geleverd hebben. Nadat ik het bedrijf op deze afspraken gewezen heb krijg ik geen reactie meer. Wat een kinderachtig gedoe, absoluut geen aanrader om hier te bestellen!

Score voor RVS Paleis: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee