Safe-ID

Edwin De Jong

Safe-ID besteld via TriHard. Helaas was de user experience matig. Alle persoonsgegevens hadden jullie al (adres, email, etcetera) ivm met de verzending. Echter, het koste veel tijd om een account aan te maken en alles in te stellen. Ook waren de letters slecht te lezen op de tag (door de druk liepen bepaalde letters in elkaar over).
Waarom kan ik niet gewoon met een app de tag scannen en dan registreren? Waarom is mijn account niet al gemaakt als het product opgestuurd wordt? Waarom werkte de code niet die op de bib gedrukt stond?
En met een app zijn veel problemen meteen opgelost: je kunt dan syncen met bijvoorbeeld Apple Health en die informatie gebruiken.
Het idee is goed, maar ik vind de implementatie duidelijk voor verbetering vatbaar. De gebruikerservaring was matig, vooral op mobiel.

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor jouw uitgebreide feedback. Het antwoord dis vanzelfsprekend ook uitgebreid, te uitgebreid voor de ruimte hier. We hebben je een persoonlijke mail gestuurd. Meelezers die de informatie ook interessant vinden kunnen natuurlijk even contact met ons opnemen via info@safe-id.nl

Score voor Safe-ID: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
tag