Ik wil helemaal geen safe ID
HOEZO WORDT ER JAARLIJKS EEN BEDRAG AFGESCHREVEN?
Reactie Safe-ID:
Vervelend dat je denkt te betalen voor iets waarvoor je niet wil betalen of niet zou moeten betalen. Dat is hier echter niet aan de orde. Wellicht is het je ontschoten, maar op 7 mei 2022 11:30 heb je een abonnement bij ons aangeschaft en daarbij een machtiging afgesloten. In jouw account staan 4 Safe-iDs gekoppeld en actief. Dat lijkt me juist een hele doordachte goede oplossing, maar je kunt uiteraard het abonnement opzeggen via het formulier op de website ('afmelden' in het bovenmenu)
Er is een aantal redenen waarom we werken met abonnementen:
- Door middel van een doorlopend abonnement voorkomen we dat je met een inactieve Safe-iD komt te staan
- Aan 1 abonnement met jouw profiel kun je tot 5 Safe-iD tags koppelen. Het is (financieel) slim om op meerdere plekken een Safe-iD bij je te dragen. Denk maar eens aan je hardloopschoenen, je helm en een armbandje voor het dagelijks gebruik
- Je kunt 24/7 en 365 dagen per jaar jouw profiel aanpassen in geval van wijzigingen in jouw situatie en/of gegevens
- Het opslaan van jouw gegevens doen we graag veilig en we werken daar continu aan
Met het lidmaatschap bieden we incidenteel kortingen bij onze partners aan, zodat je als het ware jouw abonnement zelfs terug kunt verdienen
- Met de abonnementsgelden die we ontvangen kunnen we garanties geven op service, het verhogen van het gebruiksgemak, innovatie, stabiliteit en veiligheid.