Bij mijn eerste bestelling, een paar maanden terug, was ik positief verrast met de levering. Alles netjes verpakt, en ook een paar extra stukjes vlees. Enigzins verbaasd was ik dat 'niet alles geleverd kon worden'. Dat bleek om een ontdooiplaat (cadeau) te gaan, die bij de volgende bestelling bijgesloten zou worden. Alles lekker en prima: dit wordt mijn vaste leverancier van goed en lekker vlees.
Afgelopen vrijdag kwam de tweede levering. De inpakker leek er geen zin in te hebben; het leek met alsof het met de ogen dicht in de doos was gegooid. Daardoor beetje lekkende bouillon... oké, ik heb ook wel eens een mindere dag, verder geen man overboord. Helaas bleek ook de slager een 'offday' te hebben, waarbij twee van de tien sucadelapjes er erg mishandeld uitzien. De smaak zal ongetwijfeld prima zijn, maar toch...
Mijn vriezer zit weer vol met goed en lekker vlees, zodra ik de bodem zie zal ik weer hier bestellen. En hè, wie weet kom ik er ooit achter hoe een ontdooiplaat eruit ziet 😜
Nee, geen sterke punten.
Ik zou kunnen zeggen dat kapot gesneden sucadelapjes in de poulet of zo moeten. Was ik niet van plan, maar ook dit is een verplicht veld. (Net als sommige 'steropties'. Daar waar ik geen mening heb, heb ik 2½ gegeven, alleen omdat leeg laten niet kan)
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Grappig dat dit een verplicht veld is. Ja, ik vind het vele malen makkelijker dan vlees te halen bij een slager (supermarkt is voor mij geen optie voor eten)