De website werkt goed. Rente wordt idd bijgeschreven. dat is mijn ervaring met de reguliere investeringsroute
Als fundingszekerheidsverschaffer heb ik minder goede ervaringen. reactiesnelheid van medewerkers kan omhoog. Als ik niets hoor terug hoor als ik een zekerheidstoezegging doe per mail, doet dat mijn vertrouwen afnemen. Het lijkt erop dat het werkproces van het verschaffen van fundingzekerheid nog niet geheel bedacht is.
Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?
Ik ken een van de oprichters en dat geeft vertrouwen.
Afweging van rendement en risico.
rendement van 5% en de zekerheid dat je recht van hypotheek hebt met een notariele akte en dat er iemand is die dat recht zal opeisen als niet aan de verplichtingen wordt voldaan. Die optelsom lijkt veilig.
Hoe bent u met SamenInGeld in contact gekomen?
via iemand uit mijn eigen netwerk
Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?
Als je meerdere investeringen hebt gedaan, is het lastig dat bij de rente betalingen niet vermeld staat voor welk project is. Zou handig zijn als je maandelijks een overzicht kon downloaden. Of is dat al mogelijk en mis ik iets?
Ik vraag me af hoe ik aan een jaaroverzicht kom voor de belasting dienst. Ook daar vraag ik me af heb ik iets gemist of moet ik er achter aan. Daarmee zou ik jullie meer werk verschaffen dan mogelijk nodig is. Als jullie mij hierover informeren scheelt dat jullie veel werk. Jullie hebben heeeeeel veel relatief kleine investeerders, lijkt me.