Ik wilde graag mijn ongenoegen uiten over de verschrikkelijke service die ik heb ervaren met betrekking tot een stofzuiger die ik in mei heb besteld. Ten eerste, werd mij een gratis accu beloofd als onderdeel van een promotie, maar uiteindelijk bleek deze niet meer leverbaar te zijn. Na 15 telefoontjes en talloze e-mails kreeg ik te horen dat ik een tegoedbon zou ontvangen om te gebruiken in de Samsung shop. Het probleem is dat tot op de dag van vandaag, maanden later, ik nog steeds niets heb kunnen aanschaffen omdat Samsung zo ontzettend traag reageert. De laatste e-mail die ik heb gestuurd dateert van 1,5 maand geleden, en ik heb nog steeds geen reactie ontvangen. Het duurt weken voordat ze überhaupt reageren of een vraag stellen. Dit is ronduit belachelijk en absoluut onacceptabel. Samsung, jullie moeten jullie klantenservice dringend verbeteren en jullie beloften nakomen!