Smart watch gekocht, promotie actie ingevuld krijg je constant mails, je adres klopt niet, u heeft foute gegevens ingevuld. Tot drie maal toe de promotie opnieuw aangevraagd, via app doen ze of ze je gaan helpen. Maar kom geen steek verder. Dan maar bellen oh u heeft het verkeerd ingevuld, tijdens het gesprek alles benoemd oh dan zit er een fout in het systeem ik laat de technische dienst contact met u opnemen, gebeurt natuurlijk niet. Heel internet staat er mee vol, wat een oplichters. Je krijgt ook mensen aan de lijn de de taal niet goed spreken bijna onverstaanbaar,Iedereen zou wasmachine e.d. moeten bestellen en dan afterpay vals adres, laat ze maar met hun spullen zitten. Koop a.u.b. geen Samsung apparaten want je komt in de problemen. Dat zo’n bedrijf zo met klanten omgaat had ik niet gedacht echt schandalig, voor mij nooit geen Samsung meer!!!!!!!!!