Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

Naomi

Ik had een fles besteld, die meteen dranken niet warm en/of koud hield. Hierop kreeg ik een tweede fles, die echter meteen beschadigd was en enorm begon te roesten. Na dit via de mail aangegeven te hebben, kreeg ik enkel te horen dat de garantieperiode van 3 maanden inmiddels voorbij was en dat het vliegroest zou zijn wat ik er zelf maar af moest halen (dit heb ik al meerdere keren gedaan, maar de roest is elke keer binnen no time terug). De garantie van 3 maanden snap ik ook niet helemaal. Als een metalen fles maar 3 maanden meegaat, is deze slechter voor het milieu dan enkele plastic flesjes?

Hoe heb je ons gevonden?

Instagram

Reactie Saywhat Bottles:

Beste Naomi,
Gezien het bij de eerste fles een productiefout betrof, heb je inderdaad een nieuwe fles van ons ontvangen. Zoals wij verder in de mailwisseling hebben aangegeven, geven wij inderdaad 3 maanden garantie. Uiteraard hoort een fles meer dan 3 maanden mee te gaan, bij goed gebruik/onderhoud kan de fles wel jaren mee. Echter, wij weten niet wat er in de tussentijd met de fles gebeurd is. Zeker gezien je de fles meer dan een jaar geleden hebt ontvangen.
Team Saywhat

Score voor Saywhat Bottles: 0.5/5