Ik krijg een beoordelings vraag over de website, Naja prima dan. Het was een miskoop, het product: Snorwax Medium Hold - Aloë Vera, is onhandelbaar, jammer dat ze dit product mij hebben verkocht. Ik ben slecht geïnformeerd. Het spul is keihard, en smelt niet tussen mijn vingers, ook als ik het langdurig wrijf. Andere verwarmings opties zijn ook niet een optie(van alles geprobeerd), het spul heeft een zeer hoge verwarmings temperatuur nodig(zo hoog dat het pijn doet aan mijn vingers rood gloeien na gebruik van de wax) om te kunnen smelten en het is binnen 1 a 2 seconden weer keihard. Dit bedrijf heeft mij gefaald, door de slechte informatie over de waarschuwing dat het een zeer moeilijk product is voor mensen die van zichzelf al geen hele hete handen hebben.
Je hebt heel veel nodig van dit product voor 1x.
Het is niet mogelijk om het product terug te sturen om je geld terug te krijgen, volgens de voorwaarden. Vragen kan altijd, maar ik krijg het idee door die voorwaarden dat ze hier toch niet voor open staan.
Bestelgemak,
Snelheid levering,
Info over verloop order,
Waren verder wel prima hoor, maar dit bedrijf heeft nog niet meer sterren verdiend. En deze opties kon ik niet overslaan, anders had ik dat gedaan.
Reactie Scheersalon:
“Hopelijk zijn slim om mij toch te vergoeden om deze review aan te passen. Maar ja, wat is de kans. People don't care much very often anymore.”
Beste heer D v G,
Zolang we ons kunnen herinneren hebben we geen betreurenswaardiger review ontvangen dan de uwe.
Natuurlijk spijt het ons dat de door u bestelde snorwax, in uw ogen, niet voldoet aan de beschrijving zoals door ons op de website bijgevoegd. Gelijk na de ontvangst van uw beoordeling hebben we het betreffende product uit dezelfde batch getest. Niets van uw bevindingen ervaren we in deze verpakking terug. Na het product (als te doen gebruikelijk) met de duimnagel geladen te hebben, wrijf ik het product tussen duim en wijsvinger warm en kan ik dit prima in mijn snor aanbrengen – maar dit terzijde: uw ontvangen product zou anders kunnen presteren.
Ik geloof dat wij sinds de start van Scheersalon in 2008 op een wijze met onze klanten omgaan zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Onze kennis, gevoerde kwaliteitsproducten en servicebereidheid worden vaak in de meer dan 3250 reviews beloont met een gemiddelde score van 9.4 uit 10. Een score waar we trots op zijn en die in schril contrast staat met de 1 uit 10 die u ons toekent.
Bij een regulier aftersales service verzoek zouden we samen met u afgetast hebben wat er mis kan zijn met het door u ontvangen product. Naar alle waarschijnlijkheid zouden we u een vervangend product geleverd hebben, omdat we graag tonen dat onze producten normaliter kwalitatief hoogwaardig presteren. Helaas kiest u voor reageren via een review met weinig onderbouwde veronderstellingen en de pakkende tekst “ “Hopelijk zijn slim om mij toch te vergoeden om deze review aan te passen”.
Jammer! Toch nodig ik u graag uit om op reguliere wijze contact met ons team te zoeken. Ik verwacht óók u tot een tevreden gebruiker van het Scheersalon assortiment te kunnen maken – Gegroet Jeroen