desdemona dance

Jinx gebitje voor 36 euro wat niet werkt! Voor retourneren wordt een fiks bedrag gerekend....niet professioneel. Wij wilden voor ons bedrijf een fiks aantal bestellen maar never niet. weinig coulance

Reactie Schmink Specialist:

Beste Joop,
De door jou bestelde gebitjes verkopen we veelvuldig met enorm veel succes. Het is jou niet gelukt om het gebit op maat te maken. Wij kunnen daar helaas niets aan doen dat dit niet op de juiste manier is gedaan ondanks een duidelijke handleiding.
Doordat we het gebitje inmiddels terug hebben ontvangen hebben we kunnen constateren dat er veel te veel fitting beads zijn gebruikt waardoor de pasta zelfs aan de voorkant van het gebit zichtbaar is.
Natuurlijk nemen wij de verzendkosten voor onze rekening wanneer het product niet in orde was geweest, echter is dat nu niet het geval. We hebben het niet gebruikte gebitje netjes terug betaald. We waren graag tot een oplossing gekomen maar merkten al gauw aan je manier van schrijven dat dit geen optie was. Erg spijtig, we hadden je namelijk graag geholpen en uitgelegd hoe je ervoor had kunnen zorgen dat het gebitje wel een groot succes zou zijn.
Ben Lutgens

Score voor Schmink Specialist: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee