Ik draag exclusieve schoenen met een tijdloos karakter. Tijdloos, omdat ik er namelijk een hekel aan heb om bij elke bijzondere gelegenheid uit te kijken naar een passende schoen. Pas recent dacht ik aan schoenspanners om de houdbaarheidsdatum van mijn schoenen te verlengen. Via internet kwam ik vrij snel op schoenspannershop.nl. De luxe cederhouten schoenspanner van schoenspannershop.nl heeft een pasvorm die de neus van mijn schoen opvult waardoor deze niet inzakt. Door de pasvorm kan ik ervoor kiezen om de veters aan te snoeren, alsof mijn voet er in zit. Het materiaal rond de wreef blijft hierdoor mooi strak. De buigconstructie en de veren maken het gemakkelijk om de spanner te plaatsen of te verwijderen. Wat ik mooi vind is dat ze handgemaakt zijn. De prachtige houtaccenten, en de lichte en donkere tinten van het ceder maakt elke schoenspanner uniek. Geen plastic rotzooi maar een elegant natuurproduct. Nadat ik er drie ontvangen had, bestelde ik kort daarop drie paar extra! Bedankt voor de supersnelle levering!
Bliksemsnelle levering; zondag besteld, dinsdag in huis. Antwoord op mijn vragen zelfs in het weekend!
Uitlogknop bij uitchecken. Nog recent kon een andere website gewoon mijn bestelling plaatsen zonder dat ik inlogde bij PayPal tijdens het betaalproces. Het PayPal proces ging automatisch? Dat betekent dat iedereen die een beetje kan hacken die winkel kan leegkopen op mijn account. Nu zal dit meevallen bij schoenspannershop.nl maar privé gegevens dienen afgeschermd te worden om de vertrouwensband met de klant te versterken.