Kitty

Jammer dat van de 6 uur training per keer effectief slechts 4,5 uur is benut door de vele pauzes.
Er wordt naar mijn mening onevenredig veel aandacht geschonken aan de Nederlandse taal en spelling. Als je die niet genoeg beheerst, dan lijkt het me logischer daar eerst een training voor te volgen. Nu gaat dit ten koste van de tijd die aan notuleervaardigheden besteed had kunnen worden. Ik begrijp dat je notuleren leert door het te doen, maar er mag tijdens de training echt veel meer aandacht besteed worden aan oefenen met notuleren (via filmpjes) van vergaderingen om dit vervolgens te evalueren. Daar zou ik meer van geleerd hebben.
Verder: het examen bestaat uit het schrijven van een module-opdracht. Dat had ik nooit eerder gedaan en het heeft me heel veel tijd gekost om erachter te komen wat nu precies de bedoeling was . Ik heb vervolgens op internet veel moeten opzoeken over het juiste gebruik van bronvermelding om maar iets te noemen. Het examen heeft totaal niets met notuleren te maken. Ik heb een prachtig cijfer gehaald, maar het zegt he-le-maal niets over mijn notuleervaardigheden. En dáár zou de training toch voor bedoeld moeten zijn. Als ik dit van tevoren had geweten, zou ik deze training niet gevolgd hebben.

Score voor Schoevers: 3.5/5