Jolanda

Goed nadenken voordat je overweegt een opleiding bij Schoevers te volgen. Vroeger stond Schoevers goed aangeschreven maar tegenwoordig lijkt het wel geldmachine. De opleiding is echt te duur voor wat je uiteindelijk krijgt. Ga eerst het kostenplaatje eens na en vraag jezelf af hoe deze kosten gespecificeerd zijn, wat krijg je nu eigenlijk echt voor zoveel geld? Zelf volg ik een HBO opleiding Personal Assistant bij Schoevers maar heb helaas enorm spijt dat ik me niet beter heb laten informeren aan de voorkant. Een volwaardige moduleopdracht afronden na 3 online lessen is niet helemaal reƫel, te weinig begeleiding in de opbouw van de opdracht en er wordt een te groot beroep gedaan op je zelfstandigheid met in mijn geval als resultaat: een onvoldoende voor mijn examenopdracht. Onnodig als je het mij vraagt. Extra vervelend omdat ik geen ervaring heb met het maken van moduleopdrachten en bloed, zweet en tranen in de opdracht heb gestopt.
Buiten dit is de klantenservice niet altijd even vriendelijk aan de telefoon en wordt er eigenlijk niet of veel te laat op e-mails gereageerd.
Spijtig ook om te lezen dat veel reacties op deze website nagenoeg allemaal over dezelfde klachten gaan. Geen goed signaal als je het mij vraagt. Ik (persoonlijk) beveel Schoevers daarom niet aan.

Score voor Schoevers: 2/5