Barber

Zeer onder niveau. Ik volgende meerdere modules en elke module bestond uit een aantal lessen. Bij 1 module hadden we een waardeloze docent. Werkelijk niks geleerd, hij was het niet eens met de PowerPoint die Schoevers hem aanreikte, vond de opdracht stom en daar ging het telkens over. Wij moesten de opdracht inleveren (een best onduidelijke en pittige opdracht over arbeidsrecht). Vragen kon hij niet beantwoorden, want hij snapte het zelf ook niet. Lessen waren vaak een uur eerder klaar dan gepland. Dit terwijl je behoorlijk moet betalen en ik dan volwaardige lessen verwacht. Alles was zelfstudie en ‘zoek het maar uit.’ Ik leverde mijn opdracht in en ik heb Schoevers gemaild met dit bovenstaande inclusief veel meer voorbeelden en het eventueel aanbieden van geluidsopnames. Ze gaven hier geen gehoor aan. Ik was te laat met mijn klacht (vrijwel direct na afronden module). Ze konden er niks meer aan doen. Ik moest de volle mep betalen en kreeg een schrale bol.com bon. Ongelofelijk dat er zo les wordt gegeven voor zo’n dure module. Nog belachelijker dat je na een klacht wordt afgewimpeld. Je betaalt aanzienlijk en deze module was geen euro waard maar ik kon wel ruim duizend euro aftikken!! Diep teleurgesteld. Een papiertje zonder waarde. Ik raad dit zeker niet aan en als je al bent begonnen, sterkte!

Reactie Schoevers:

Hallo Barber, bedankt voor het delen van je beoordeling. We betreuren het te lezen dat je niet tevreden bent over de docent. Dit vinden wij erg jammer omdat we ernaar streven onze lessen met uiterst hoge kwaliteit te leveren. Uiteraard nemen wij dit mee in de feedback om te kijken hoe wij dit in het vervolg kunnen verbeteren. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via één van onze social media kanalen. We wensen je een fijne dag!
Met vriendelijke groeten,
Schoevers Opleidingen