Ik vond het een prettige training, met een goede, vriendelijke docent en in een prima omgeving met goede voorzieningen. De sfeer was goed met leuke mede cursisten.
Het sloot uiteindelijk niet helemáál aan bij mijn verwachtingen; Door de titel van de training had ik nog iets meer verwacht van het 'strategische deel', m.n. waar je inhoudelijk dan meer op moet letten, wat schrijf je wel/niet op, tips. Dat is wel aan de orde gekomen, maar toch naar mijn gevoel wat meer in het algemeen. De oefening was niet echt met een vergadering op strategisch niveau, meer op tactisch/uitvoerend niveau.
Dit realiseerde ik me eigenlijk pas na de training. Ik heb het dus niet geuit tijdens de tweede dag en de trainer valt dan ook niets te verwijten.
Al met al vond ik het een leuke, leerzame opfriscursus waarbij qua techniek en rechten/plichten de puntjes weer op de i gezet zijn, en waardoor het zelfvertrouwen wel is gegroeid. Dit was voor mij een substantieel doel, naast het effectiever leren notuleren waardoor het uitwerken minder tijd kost.
Hartelijke groet aan Maaike!
Henny Oudesluijs
Reactie Schoevers:
Bedankt voor het delen van je beoordeling, Henny. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke groeten,
Schoevers