Ik vond onze docent uitstekend. Hij hield er strak de hand in dat de afgesproken onderwerpen ook allemaal aan bod zouden komen. Daarnaast stond hij ook open voor ideeƫn van de cursisten voor onderwerpen. Ook slaagde hij er mijns inziens in om iedereen aan bod te laten komen terwijl het niveau soms nogal uiteen lag. Hij schatte mijn niveau initieel wel te laag in denk ik, later werd duidelijker dat ik na even wat opfrissen wel een hoger niveau had, wat hij interpreteerde als vooruitgang en eigenlijk was het dit ook. Het materiaal is denk ik goed doordacht, mede ook door de inzet van onze docent. Het huiswerk was (en is nog steeds) een lawine. Ik ben er nu nog mee bezig, wel ben ik twee weken op vakantie geweest en heb toen niets gedaan. Ik doe nog steeds dagelijks oefeningen en kan nog weken vooruit. Mijn uiteindelijke doel is het doen van een examen. Kortom een leuke en leerzame cursus door een docent die boven de materie staat en waar ik nog lang niet klaar mee ben.
Reactie Schoevers:
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de cursus! Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Met vriendelijke groeten,
Schoevers