Module communicatie
was een online module en was beter geweest als deze toch fysiek gegeven zou worden. Er moest veel geoefend worden in groepjes en dat was online gewoon niet fijn.
Module Effectief Personeelsmanagement
de examenopdracht was al behoorlijk omslachtig beschreven, waarom niet gewoon staccato? Daarnaast waren jullie net geswitched van lesmateriaal. Het Boek van Evers is een drama om te lezen, zeker als je net start, terwijl Moonen de zelfde materie behandeld en gebruiksvriendelijk is om te lezen en te begrijpen. Voor deze examenopdracht is het echt van belang dat een docent meekijkt en je bij iedere les weer verplicht om een stuk in te leveren anders is de opdracht moeilijk om te maken. Ik vindt echt dat jullie de opdrachtomschrijvingen kunnen vereenvoudigen.
Module Praktisch Leidinggeven
dit is een Module die je in de reeks van 3 echt als laatste moet krijgen. De 2 bovengenoemde modules zijn verweven in deze module. Ik was verbaasd te horen van andere studenten dat zij begonnen met deze, terwijl dit voor de kennis niet heel handig is. Ik heb deze module fysiek gevolgd, docent was een bekwaam en zeer rustig, hij vertelde veel praktijkervaring, maar weinig ruimte tot het bespreken van de eindopdracht. Feedback op je eindopdracht al helemaal niet, want docent gaf aan wel 10 van deze groepen te hebben, dus geen tijd te hebben voor het geven van feedback. Jammer, je voelt je nu toch onzeker worden. Ook hier weer wederom geen gebruiksvriendelijke omschrijving examenopdracht.
alle 3 de modules zijn zeker van belang in het dagelijks leiderschap, er had wellicht iets meer HRM componenten toegevoegd kunnen worden. maar ik ben tevreden en heb er veel van geleerd.
Reactie Schoevers:
Bedankt voor je uitgebreide beoordeling. Daar zijn we erg blij mee! We nemen je feedback intern met ons mee.
Schoevers