Het begint al bij de start van alle 3 de modules, je geeft je ergens voor op en geen 1 module is gegaan volgens mijn eigen tijdsopgave.
De lessen en leraren waren op zich prima. Echter vind ik de beoordeling nogal lastig te bevatten. Als je ziet dat iedereen aan deze opleiding mee kan doen. Er gaat heel erg veel tijd in de lessen en de examenopdracht zitten. Naast je werk, gezin en huishouden is het pittig om zo’n opleiding te doen. Ik twijfel of ik ga herkansen, ik denk er nog even over na.
Het Schoevers stond bij mij heel erg hoog aangeschreven, maar na deze 3 modules raad ik niemand aan om dit bij jullie te volgen.

Reactie Schoevers:

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We betreuren het te horen dat de modules niet volgens jouw tijdsopgave zijn verlopen en dat je de beoordeling lastig te bevatten vindt. We begrijpen dat het combineren van werk, gezin en studie een grote uitdaging kan zijn en waarderen je inzet en doorzettingsvermogen.
Het spijt ons te horen dat je ervaring met Schoevers niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze programma's en processen te verbeteren. Mocht je besluiten om te herkansen, staan we klaar om je te ondersteunen waar mogelijk.
Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Schoevers

Score voor Schoevers: 1.5/5