NHA Mooijman

Het apparaat is zonder problemen geplaatst maar bij het verwijderen van het oude apparaat was er een beschadiging aan een keukenkastje. De monteur die het oude apparaat verwijdert heeft, gaaf aan dat de beschadiging bij het plaatsen van het nieuwe apparaat hersteld (gelijmd) zou worden. Dit is echter niet gebeurd omdat de monteur die het apparaat plaatste, niet de juiste lijm bij zich had. Dat vond ik al vreemd maar de monteur beloofde, dat hij het er in de winkel over zou hebben en dat het alsnog gelijmd zou worden. Ik hoorde echter niets meer en heb zelf moeten bellen om aan de weet te komen of de beschadiging nog hersteld zou worden. Naar aanleiding van mijn telefoontje heeft een monteur de beschadiging hersteld. Ik ben dit niet van de Firma Schoonderbeek gewend en vroeg mij af of dat kwam omdat deze firma nu deel uit maakt van de keten Electroworld. In het verleden hebben wij ook verscheidene apparaten bij Schoonderbeek gekocht en altijd een prima service gehad. Ik was dit niet zo gewend. Alhoewel we begin 2020 een inductie kookplaat bij de firma Schoonderbeek kochten, waar de afwerking van één en ander te wensen overliet en waarbij de afhandeling daarvan, de service ook niet was als we gewend waren.

Score voor Electro World Schoonderbeek: 4/5
Zou je ons aanbevelen bij vrienden en/of familie? Ja