Meerdere keren wat besteld tot laatste bestelling tevreden. Bij laatste bestelling helaas niet goed gegaan. Besteld vrijwel gelijk betaald en niks toegestuurd gekregen. Wel 4 herinneringen of we nog wilden betalen terwijl dat dus al was gedaan. Gebeld foutje in administratie (iets met andere klant heeft klantnummer wat jullie ordernummer was of zo?? en later mailtje dat het er waarschijnlijk nog niet was of niet leverbaar? vreemd) volgende dag in ene dat het verstuurd was. snelheid levering dus nu slecht

assortiment top, Helaas dus laatste keer van alles mis gegaan en vage/vreemde antwoorden wat we niet gewent zijn bij jullie.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je review. De late levering is geheel aan ons te wijten, waarvoor excuses.
Wat betreft de administratie. Het klopt helaas echt en is niet vaag of vreemd. Betalingen worden bij ons automatisch verwerkt op basis van het factuurnummer en het bedrag. Daar komt geen menselijke handeling meer aan te pas. Zeer zelden komt het voor dat een betaling verkeerd wordt weggeboekt omdat van een andere bestelling het bestelnummer overeenkomt met het vermelde factuurnummer én het betaalde bedrag ook nog gelijk is. Die pech hebben we in dit geval gehad en na jullie oplettendheid meteen rechtgezet.
Vriendelijke groet,
Senso-Care