Snelle levering, maar verkeerde product geleverd. Vervolgens totaal geen reactie of telefoontje, ingesproken voicemail en mail. Uiteindelijk een week later gelukkig belofte om juiste product te leveren. Helaas hadden we dringende behoefte aan het bestelde product de afgelopen week voor onze zoon.
Op vrijdag 18 januari deze geplaatst: Bestelling #100038704 (geplaatst op 18 januari 2019 11:29:06 CET). Dag erna kregen we iets heel anders dan we besteld hadden. Snel, maar verkeerd product. Op zich kan dat gebeuren, maar ik heb daarna gebeld: niemand aan de lijn, een mail gestuurd met foto's en beschrijving..geen reactie, een paar dagen later gebeld en zelfs ingesproken...geen reactie, vervolgens vandaag 24 januari weer gebeld en bleek dat de mail niet eens was bekeken. Wel uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen en nu wordt uiteindelijk ook het juiste product geleverd.
Mijn verbeterpunt: foute bestelling kan gebeuren, maar graag (sneller en in mijn geval überhaupt!) reageren op telefoon en mail van klanten.