Handige website, snel zoeken op verschillende diagnoses/observaties/leerdoel. Veel keuze aan goede producten.

Een sterk punt van Senso-Care is dat je op veel verschillende manieren makkelijk op de site kan zoeken. (Bijv.: "Ik zie..." of "Diagnose".) Ik heb op die manier producten gevonden die tot nu toe erg effectief zijn.

Het zou fijn zijn als producten gratis geretourneerd kunnen worden. Ik had een paar spullen die terug konden omdat ze degenen voor wie ze bedoeld waren niet aanspraken, maar het bedrag voor het terugsturen was dusdanig hoog dat ik dan nog maar een paar euro terug zou krijgen. Ik heb besloten het dan maar te houden, hopelijk kan ik er ooit iemand anders nog mee helpen.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Iedereen vindt gratis retourneren fijn, maar het is natuurlijk niet gratis. Als we gratis retourneren zouden aanbieden, komen de kosten daarvan uiteraard voor onze rekening. Met als gevolg dat het verrekend zal worden in de prijzen van de producten. En dan betaal je dus uiteindelijk zelf weer voor 'gratis retourneren', ook als je iets niet terug stuurt. En dat is raar toch? Daarom bieden wij geen gratis retourneren aan...
Vriendelijke groet,
Senso-Care