Angela Schuurbiers

Bestellen gaat goed, over het algemeen zeer tevreden. Zeer ontevreden omdat ik gekozen had voor betaling achteraf, hier ook een factuur van kreeg en een dag later via een mail werd gedwongen om een voorschot te betalen anders zou de levering niet doorgaan. Slecht, heel slecht.

Als er niet achteraf betaald kan worden maar een voorschot betaald moet worden vermeld dat dan ook.

Reactie Senso-Care:

Beste Angela,
Hierbij wat meer informatie over ons verzoek om een aanbetaling:
"Heb je gekozen voor ‘bestellen op rekening’, dan wordt je bestelling altijd door ons gecontroleerd. Vertrouwen komt tenslotte van twee kanten en wij behouden ons daarom (naar ons eigen inzicht) het recht voor een aanbetaling te vragen van 50%. Heb je van ons per mail het verzoek om een aanbetaling ontvangen, dan dien je het bedrag binnen 7 dagen over te maken op onze bankrekening (NL23 INGB 0008495254) onder vermelding van je bestelnummer. Na ontvangst van je aanbetaling versturen we je bestelling zo snel mogelijk, waarna je de rest van de factuur mag voldoen."
Zoals je kan lezen verschilt dit dus per bestelling wat het onmogelijk maakt hier een algemene melding van te maken.
Vriendelijke groet,
Senso-Care