Info Track en Trace

Slechte ervaring, zeer teleurstellend. Alles precies gedaan als beschreven op de site, van schoonmaken met St Marc t/m de wax. Bijbehorende dure kwasten gekocht . Ook de tutorials bekeken.
De kalkverf is direct beschadigd als je er tegen aankomt. Duur leergeld betaald.

Reactie Shabby Treats:

Merkwaardig dat de inhoud van uw beoordeling gaat over gebruik. En u een beoordeling 2 geeft voor bestelgemak info trac en trace een 2 ??????? Verder is het bijna altijd zo dat klagende mensen het anoniem doen. Nu weten wij wie u bent en ook dat u de gebruiksaanwijzing niet heeft gelezen. Die u van ons heeft ontvangen bij u bestelling en trouwens ook zeer prominent op onze site staat. Verder was het bekijken van onze instructie filmpjes ook verstandig geweest. Verder blijkt ook uit uw commentaar dat u onze site slecht heeft gelezen want op tientallen pagina's staat duidelijk dat Chalk Paint geen krijt of kalkverf is https://www.shabbytreats.com/annie-sloan-chalk-paint. Jammer dat uw resultaat slecht is wij hebben u zelfs nadat u het duidelijk fout had gedaan, wat bijna onmogelijk is als je de handleiding volgt aangeboden u te helpen om wel een mooi resultaat te krijgen. Dat aanbod heeft u afgeslagen, maar u voelde wel de noodzaak om anoniem deze beoordeling neer te zetten. Erg Jammer

Score voor Shabby Treats: 2/5
Zou u Shabby Treats aanbevelen aan anderen ? Nee