Info Track en Trace

Heb een wax kwast en wax gekocht de kwast viel allemaal haren uit en de was bleef erg korrelig en niet goed te bewerken. Geen beschrijving hoe je het moet doen ook het filmpje wijnig info Kan jullie niet bellen. Beetje vervelend dus ik niet te Vreden.helaas. 06 20017462 graag info hoe wel een goed resultaat te behalen..

Reactie Shabby Treats:

Op een negatieve score als deze voel ik sterk de reactie om te reageren. Op de pagina https://www.shabbytreats.com/contactgegevens en https://www.shabbytreats.com/leveringsvoorwaarden en https://www.shabbytreats.com/welkom-annie-sloan-chalk-paint en https://www.shabbytreats.com/annie-sloan-chalk-paint-winkel en ondanks dat deze pagina's wel heel erg makkelijk zijn te vinden had u ook ons kunnen mailen via https://www.shabbytreats.com/contacts/. Hoe u probleem ontstaat komt voor op de volgende pagina's op onze website. https://www.shabbytreats.com/blog/hoe-maak-je-wax-kwasten-schoon-annie-sloan-chalk-paint/, https://www.shabbytreats.com/blog/soft-wax-gebruik-annie-sloan-chalk-paint/, https://www.shabbytreats.com/blog/soft-wax-handleiding-annie-sloan-chalk-paint/, Een zoekwoord invullen op de search balk en u had 71 pagina,s gevonden die gaan over wax kwast of waar het woord wax kwast in voor komt. Dat onze site dus geen goede informatie bevat is een wat merkwaardige beoordeling u geeft zelfs het allerslechtste cijfer namelijk een 2 terwijl er 71 pagina's over het onderwerp gaan. Al met al een wat merkwaardige beoordeling. Zeker gezien het feit dat wij zelfs keurig contact met u hebben opgenomen om u dit allemaal ook persoonlijk te vertellen en dat deze beoordeling zo op internet zal worden opgenomen. Wij hebben geen enkele invloed op de beoordelingen. Daarom zijn het ook onafhankelijke objectieve beoordelingen. Wij hebben u ook gemeld dat de gehele beoordeling opgenomen zou worden en uw telefoonnummer dus ook vermeld zal worden. Van onze kan hebben wij dus alles gedaan om u maximaal te helpen.

Score voor Shabby Treats: 1/5
Zou u Shabby Treats aanbevelen aan anderen ? Nee