Ik vind dat u te vroeg een mening vraagt ik wil eerst de verf en wax aanbrengen voor dat ik een goed oordeel kan geven Dat kan nu nog niet ik ben net bezig met verven en vind het zonder wax nog niet geweldig. Doet me teveel aan krijtberg denken wat ik absoluut niet wilde. Ik ging voor de klassieke kleuren
Reactie Shabby Treats:
Beste heer Reesink, Jammer dat u alle informatie op onze site niet heeft gevonden op gratis heeft besteld. Wij hebben een zeer uitgebreide gebruiksaanwijzing. Niet alleen voor de verf, maar ook voor trappen, keukens, stof, leer en nog veel meer.Wij betreuren uw slechte review en zullen kijken of we het nog beter zichtbaar kunnen maken want het staat echt op onze site. Maae u heeft het niet gezien, dus misschien moeten we het elders plaatsen. Over het verbruik kan ik het helaas niet met u eens zijn. Bij iedere kleur staat precies omschreven hoeveel verf u nodig heeft en hoeveel u kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint. Hier kunnen wij niets aan verbeteren en wij betreuren het dat u dit niet heeft gelezen.