www.life-hack.nl

Ik ben iemand die moeilijk keuzes maakt. Je kent het wel: het type dat overal '+ en - lijstjes' voor maakt voordat er een keuze gemaakt wordt. Toen ik begon met het bouwen van mijn webshop heb ik hetzelfde gedaan. Wil ik mijn webshop zelf bouwen, of wil ik hulp bij het bouwen? En zo ja, van wie wil ik dan hulp? Ik heb alle (wysiwyg) webshop aanbieders naast elkaar gelegd en Shoppagina.nl kwam op papier het beste uit de bus. Maar niemand koopt een auto, zonder eerst een testrit te maken toch? Daarom deed ik wat ik altijd doe, voor ik me ergens bij aansluit (een beetje gemeen misschien), mijn kleine éénpersoons-audit. Ik heb de klantenservice gebeld met een fictief probleem en dit overtrof mijn verwachtingen: geen wachttijd, vriendelijke gesprekspartner die ook nog snel van niveau kan wisselen (even een stapje terug doen wanneer nodig) en een eerlijk antwoord. Na mijn 'testrit' ben ik mijn eigen website gaan bouwen (www.life-hack.nl) en het gaat de goede kant uit. Ondertussen heb ik de klantenservice twee keer nodig gehad en beide keren was de service weer uitmuntend. Kortom, bij twijfel: DOEN.

Score voor Shoppagina.nl: 5/5
Zou u ons aanbevelen? Ja