Ik had al twee andere webwinkel providers waarbij ik tijdens de proefperiodde heb geprobeerd wat er zoal mogelijk was. Mij viel op dat de templates en de ondersteunende programma's erg beperkt waren. Het voordeel was dat ik binnen twee uur mijn webwinkel al online zou kunnen zetten. Toen kwam ik shoppagina.nl tegen en ik wist niet wat ik zag aan wat er mogelijk was. Het heeft me uiteindelijk twee weken gekost om mijn webwinkel helemaal in te richten zoals ik dit wil en werkelijk de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Hierdoor heb ik echt mijn eigen visie kunnen gebruiken en sta ik voor de volle 100% achter mijn webwinkel. Ook voor de klant ziet het er zeer professioneel uit en mocht je ergens toch niet aan uit komen dan is er een support afdeling om je te helpen. Uiteraard heb ik dit ook tijdens de proefperiode even uitgeprobeerd en ik ben echt super geholpen! De prijs/ kwaliteit verhouding is ook erg goed. Kortom ik hoop hier nog heel erg lang mijn webwinkel te hebben!