Shoppagina prefereert dat alles goed en makkelijk werkt. Echter staan veel dingen op onlogische plaatsen, zijn producten niet te kopieren, waardoor als je veel dezelfde producten wilt toevoegen het steeds handmatig moet doen - je kan alleen een sjabloon instellen.

Daarnaast als je contact op wilt nemen met de klantenservice, vooral niet doen. Ze luisteren zeer slecht, kan soms zelfs onbeschoft overkomen.

En mocht je willen iets willen uitbreiden, houdt er rekening mee dat alles geld kost.

Reactie Shoppagina.nl:

Beste klant,
Vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent. Met de beschikbare handleiding nemen we je in 6 korte artikelen mee door de belangrijkste aspecten van de webshop, om zo te leren waar alle instellingen te vinden zijn. Dit kan natuurlijk afwijken van hoe andere systemen dit ingedeeld hebben.
Spijtig om te horen dat je het gevoel hebt dat je slecht geholpen bent, waarvoor onze excuses. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wellicht deels veroorzaakt door miscommunicatie en een vertraagde DNS record wijziging bij een domeinnaam in eigen beheer.
Er zijn inderdaad betaalde uitbreidingen echter zijn deze niet benodigd voor een goed werkende webshop. Dit zijn tijdsintensieve koppelingen qua onderhoud die slechts door een kleine groep klanten gebruikt worden. Standaard koppelingen zoals met betaalproviders, zoekmachines en verzendplatformen zijn natuurlijk volledig gratis in gebruik.
Als je nog vragen hebt dan kun je ons altijd bellen, mailen of benaderen via livechat of social media. We zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar.
Hartelijke groet,
Het Shoppagina.nl team.