Wij hebben hier op 3 januari shutters besteld nadat de verkoper/adviseur onze (lichtstraat) klus had bekeken en ingemeten. Omdat het een best moeilijke klus was (schuine ramen) extra door gevraagd of dit wel ging lukken, dit zou goed komen onze adviseur had zelf veel ervaring met plaat en zou dit ook hoogst waarschijnlijk zelf komen doen (evt extra magneten enz.) Levering zou 10 tot 14 weken duren, dit werd echter na enkele keren afbellen omdat ze nog niet uit Engeland binnen waren na 23 weken geplaatst. Tot onze verbazing plaatsen ze de shutters helemaal niet zelf maar besteed dit uit aan DeVinciMontage zonder goed overleg en of opdrachtbon, we moesten zelf vertellen hoe we het wilde hebben, verhaal van de extra magneetjes enz was ook niet bekend. Gelukkig een heel goed montagebedrijf met super veel ervaring, hierdoor is het plaatsen toch goed gekomen.

Site ziet er goed uit, reageren ook snel op mail contact.

Reactie Shutterkoning:

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze werkzaamheden. De levertijd van shutters is altijd indicatief en kan door diverse oorzaken vertraging oplopen. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om u goed te infomeren over het verloop van uw order, zo hebben wij u dit ook tijdig laten weten dat er een vertraging op uw order van toepassing was. Wij begrijpen dat dit uiterst vervelend is maar helaas hebben wij dit zelf niet in de hand.
Wij monteren ca 90-95% van al onze orders met eigen monteurs. Door drukte werken wij tijdens piekperiodes met vaste externe monteurs die onze shutters door en door kennen en heel veel ervaring hebben met het monteren van shutters. In uw geval is er besloten om de montage door een externe te laten plaatsvinden om geen verdere vertraging te laten ontstaan. U heeft zelf ervaren dat dit in geen enkel geval tot mindere kwaliteit van montage zal leiden, hiervoor staan wij uiteraard garant. De volledige verantwoordelijkheid blijft bij ons liggen vanzelfsprekend.
Wij hopen u hiermee meer inzicht te hebben gegeven in de achterliggende redenen en wensen u veel plezier van uw prachtige nieuwe shutters!

Score voor Shutterkoning: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Shutters