Super!
Welke sterke punten heeft u ervaren?
- Grote enthousiasme en kennis van de trainer, die mensen op hun gemak stelt, zorgt voor een positieve en fijne sfeer en de oefeningen inbedt in een breder psychologisch kader van persoonlijke groei en ontwikkeling
- Vele inspirerende praktijkvoorbeelden, die de materie helder en concreet maken
- In Rotterdam: hele fijne ruimte met positieve sfeer; de heerlijke lunches
- De medecursisten; goede groepsdynamiek en allemaal fijne mensen
- De oefeningen zelf; de kracht van herhaling
- Praktische toepasbaarheid van alle oefeningen, varierend van "klein" (geen wekker meer nodig hebben; hoofdpijn laten verdwijnen) tot "groot" (een nieuwe richting geven aan je leven, je hart volgen)
- De intuitie-oefening met de case study vond ik echt een eye-opener, omdat dit me op een praktische en onverwachte manier liet zien dat we intuitief veel meer weten dan we met ons alledaagse rationele bewustzijn zouden vermoeden
Heeft u tips voor ons?
- in Ansterdam: lagere stoelen zodat je makkelijk en zonder moeite met je voeten de grond raakt tijdens de geleide ontspanningsoefeningen
- update van het cursusboek: in de cursus zelf komen meer onderwerpen aan bod en wordt er ook een stuk dieper op ingegaan dan in het cursusboek vermeld; omdat er erg veel oefeningen en onderwerpen de revue passeren zou het helpen om dit in meer detail te kunnen nalezen
- wat mij ook erg zou helpen is audio-tracks van alle oefeningen, om dit eerst een paar keer passief te kunnen beluisteren na de cursus, voordat je elke oefening helemaal vanuit je eigen geheugen doet (ook i.v.m. de hoeveelheid oefeningen)