Rommeltje. Ik kreeg eerst het verkeerde product opgestuurd. Toen ik daarover mailde moest ik het product terugsturen, en zouden ze mij het goede product toesturen. Product werd toegestuurd naar een ander afhaalpunt dan opgegeven en het pakket was niet te tillen. Hebben ze me 3 wasrekken ipv 1 wasrek toegestuurd. Dat netjes laten weten via de mail, niks meer gehoord:-).
Reactie Silvergear:
Goedemiddag Marije, bedankt voor je eerlijke review. We zijn het helemaal met je eens dat dit niet gegaan is zoals dat zou moeten. We hebben de verantwoordelijke partij hier ook direct op geattendeerd en vinden het heel vervelend voor je. Je hebt je laatste bericht aan ons op 24 november gestuurd. Dat is op zondag. We hebben je bericht zo snel als kon in behandeling genomen, en geven ook van tevoren aan dat je binnen 1 tot 3 werkdagen antwoord van ons mag verwachten. Dit is ons ook gelukt. Natuurlijk had dit nooit mogen gebeuren, maar we willen dit natuurlijk voor je oplossen en gaan ons uiterste best hier voor doen. Het is dus niet zo dat je "niks meer hebt gehoord". We komen per mail bij je terug met een passende oplossing zodra we je die kunnen bieden. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je een fijne dag toe. - Met vriendelijke groet, Team Silvergear