Sander

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. Een geplande montage van veel kozijnen heeft niet de beloofde 3 weken geduurd maar sleept al 2 jaar. Door incompetentie zijn dragende delen weg gehaald wat op 4 plaatsen tot gedeeltelijke instorting van muren heeft geleid, een wonder dat er geen slachtoffers zijn gevallen. Afspraak en toezeggingen worden niet nagekomen en later glashard ontkent. Zelfs de meest basale zaken gaan mis zoals het gebruik van compriband dat niet geschikt is voor buiten en na een jaar al uit elkaar viel. Kortom mooie praatjes die helaas leugens blijken, incompetente medewerkers en geen enkel besef van de ellende waar ze hun klanten mee laten zitten. 1 ster is nog te veel, dit wens je je ergste vijand nog niet toe

Reactie Simons Kozijnen:

Beste Heer Baltussen,
Hierbij begrijp ik dat het voor u erg vervelend is, dat het niet verlopen is zoals gepland.
Wij doen er nog steeds alles aan om het goed en netjes op te lossen.
Wat helaas niet vermeld word, is dat jullie woning erg veel onvoorziene bouwkundige gebreken heeft, wat de montage flink belemmerde. Ondanks dat zijn wij nog steeds bezig met het oplossen van de zaken die ons aangaan. Dit is ook met u besproken en ingepland.
Hopelijk kunnen we dit project naar ieders tevredenheid oplossen.

Score voor Simons Kozijnen: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee