SLIMdiet

Nienke

Ik ben echt heel erg goed begeleid tijdens het afvallen en bij het stabiel worden en op gewicht blijven. Zonder extra kosten! Hoewel mijn gewichtsverlies langer duurde (een jaar langer) dan vooraf was beraamd medische omstandigheden, bleef de hulp onverminderd doorgaan. De intake was telefonisch met de diëtiste Josien. Zij was geïnteresseerd in mijn geschiedenis mbt afvallen en gezondheid. Met deze kennis is er een traject gestart, waarbij ik eerst 6 maaltijden verving en dat afbouwde tot 0. Helaas ben ik medisch nogal wat tegen gekomen in het afgelopen jaar, maar dat was geen enkel probleem. De hulp en support bleef elke week en indien nodig ook tussendoor. Nu ik aan het eind van mijn traject ben gekomen blijft de hulp nog een jaar lang doorlopen. Ik ben echt blij met het resultaat en de geboden ondersteuning is heel erg goed geweest. Ik kan zoveel meer dan dat ik kon mbt bewegen en sporten. Voel me fijn in mijn lijf en ben trots dat ik nu weer de energie heb voor mijn gezin en mezelf.
Ik ben van een goede 94kg naar 69kg gegaan en tot zover met gewoon eten nog steeds stabiel in mijn gewicht. Groet, N.

Score voor SLIMdiet: 5/5
Zou je ons aanbevelen? Ja