Ik belde naar meneer om te vragen of hij ons slot kon openen en een nieuw slot stekken. Ik vroeg aan de telefoon hoeveel het zou kosten. Eenmaal meneer alles gedaan had kwam hij met een rekening van 412€ af!!! Uiteindelijk hebben we dit betaald. Aangezien we aan het verhuizen waren stond er beneden voor de deur een verhuis karretje, bleek dat meneer die gewoon mee gepikt had op de camerabeelden te zien. Ik bel naar meneer en vraag hem of hij toevallig een karretje heeft meegenomen waarop hij antwoord nee niets gezien. Waarop wij zeggen haa ok dan bekijken we even de camerabeelden. Waarop meneer zegt oei ja ik heb mij precies vergist en mss toch jullie karretje per ongeluk meegenomen. Na 5 dagen komt meneer dit eindelijk terug brengen, waarop ik hem vraag meneer heeft u nu echt mij kar gepikt. Nee nee is een vergissing. Ik vraag hem hoe zijn kar eruit ziet wat zwart is met 2 handvaten eraan terwijl het onze zilverkleur is en 1 handvat ontbreekt. Ik zegt hem dat dit duidelijk diefstal is want hij goed genoeg wist dat het niet van hem was. Ik heb ook een deel van mijn geld terug gevraagd want 412€ betalen voor een slot open te doen is echt schande. Uiteindelijk heeft hij mij 260€ terug betaald nadat ik dreigde om naar de politie te stappen! Dus een bedrieger en een dief!!
Met welke dienst heeft de slotenmaker u geholpen?
Sloten openen
Bent u een particuliere of zakelijke klant?
Particulier
Woonplaats