Zie opmerkingen bij de verbeterpunten

Zie opmerkingen bij de verbeterpunten

Zie hierboven. Ik vind het bestellen op de site niet zo makkelijk. Ik heb wel vijf keer opnieuw moeten beginnen omdat iedere keer de bestelling zich vermenigvuldigde! Daarnaast bleek het onmogelijk om twee eendere sets (met ieder drie sleutels) slechts één extra sleutel te bestellen. Dat moesten er dus twee worden, nl. één per slot.
Het is onmogelijk om een beoordeling van de after-sales te maken, omdat ik daar nog niet mee te maken heb gehad! Ook klantvriendelijkheid is een te groot begrip als je via een site moet bestellen.

Reactie Slotenshop.nl:

Bedankt voor de reactie, we gaan proberen dit voor iedereen duidelijk te maken. Men kan echter al geruime tijd via de productgroep "sleutels bestellen" de extra sleutel(s) apart vermeld in elk aantal bijbestellen. Het website systeem werkt echter zo: U bestelt een product met bijvoorbeeld als extra’s een set batterijen, als u van dit product nu 4 stuks bestelt krijgt u automatisch ook 4 x extra batterijen. U kunt dit ondervangen door 1 x het product met batterijen te bestellen en 3 x zonder batterijen. Wij leveren dan 4 x het product en 1 x de set batterijen.

Score voor Slotenshop.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
sloten