Mijn ervaring met Smitco is ZEER SLECHT.
Er is niet geleverd op de afgesproken datum waardoor 2 man voor niets zijn komen opdraven.
Een week later is de bestelling alsnog geleverd maar INCOMPLEET!
Hierdoor waren wij genoodzaakt de spullen elders te kopen om niet voor een 2e keer 2 man voor niets te laten komen.
Ik heb hierover telefonisch contact gehad met Smitco, maar ik werd ZEER ONBESCHOFT behandeld.
Smitco weigert geld terug te geven en dreigde zelfs dat ik mijn producten helemaal niet meer kreeg.
Ongelooflijk dat een bedrijf als Smitco bestaansrecht heeft.
Bij navraag in mijn nabije omgeving blijk ik niet de enige te zijn, ik raad dan ook iedereen aan GEEN ZAKEN MET SMITCO TE DOEN!
Reactie Smitco.nl:
Geachte heer Raymond,
Wij zijn geschrokken van uw "zeer slechte" ervaring met ons bedrijf, dit zijn wij niet gewend.
Hierbij willen wij uw reactie wel nuanceren door te melden hoe u aan uw reactie komt;
U meldt één volledige week na levering dat u 6 zakken grind mist op de levering.
Dit hebben wij voor u nagekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat deze wel geleverd zijn.
Uit coulance hebben wij u aangeboden dat u de 6 zakken alsnog zonder betaling bij ons kan komen ophalen.
Dit wilde u absoluut niet, u wilt het bedrag in contanten komen ophalen.........
Dit is ons inziens niet redelijk, ( u had immers de bestelling direct bij levering kunnen controleren, niet een volledige week later) en kunnen daar dan ook niet mee akkoord gaan.
Smitco b.v. Westzaan